Jeg har bruge for noget hjælpe. Jeg mangler virkelig vedhæng til halskæder og jeg synes det kan være svært at finde. Det er alle farve, forme og størrelser som jeg er interesseret i. Jeg er en af de kvinder der ikke går uden for min dør uden jeg har alle mine smykker på. Jeg synes det er fantastisk hvordan jeg kan pynte mig selv op med min smykker. Jeg synes det er super flot når, jeg evt. kommer i helt sort tøj og så har et smart smykke på, der lige gør at jeg er komplet.
Jeg ynder at skifte min vedhæng til halskæder ud, det er en fordel at jeg kan bruge den samme kæde igen og igen så længe vedhængte er nyt. Jeg bruge hovedsageligt sølv og guld. Jeg har også lagt mærke til at de senere år er der kommer læder kæder ind, blandt andet, og jeg har da også tænkt på at jeg skal prøve disse. Læder kunne eventuelt give mig et lidt mere råt look. Er det mon muligt at får vedhæng til halskæder når det er i læder.


Jeg er selvfølge villig til at betale en god pris for vedhæng til halskæder, men jeg forlanger så også at vedhængene er i god stand. Det kunne være skønt hvis vedhæng til halskæder kunne fortælle en historie, det er interessant når en ting har en historie bag sig. Flere af mine smykker har en historie med sig, og det er da charmerende at vide, at min mormor eller hendes mor har båret det smykker, som jeg har rundt om halsen.
Vedhæng til halskæder er desværre for sjældent at jeg ser disse, det er ligesom tendens ikke er til dette i øjeblikket, der er altid ørering, ringe og kæder at finde men ved hænge er svære at finde. Mon det er muligt at finde vedhæng til halskæder her på nettet. Jeg må nok indrømme at jeg ikke har søgt efter det. Igen skal det jo hellere ikke være nogle tilfældige vedhæng til halskæder, jeg har vel lov at være kræsen.

 

Jeg har også hørt at der er flere og flere der laver deres egne smykker og en gang imellem vedhæng til halskæder. Det har dog ikke lykkedes mig at finde ud af hvilke materialer de laver smykkerne af og hvorfra de køber materialet. Jeg har hørt om en forretning i Vejle, hvor man kunne komme og lave sine egne øreringe og får flere dele som passede til øreringen, men denne forretning er desværre lukket, det kunne jo være muligt at man også der kunne lave vedhæng til halskæder, men det finder jeg jo desværre ikke ud af. Jeg har ikke hørt om andre forretninger i Danmark med samme koncept. Det lyder som en god ide og det var ikke fordi at det kostede alt verden.

Mon ikke det er muligt, at søge på nettet med hjælp til at lave vedhæng til halskæder. Det er jo intet efterhånden som man ikke kan finde på nettet. Det er utroligt, som der sker en udvikling hele tiden, bare den gang jeg var barn, var der ikke noget der hed nettet og nu kan vi slet ikke leve uden, det er både godt og skidt, men mest godt. Jeg har i hvert fald fundet rigtig mange brugbare oplysninger.