Hvis du har en pool i have, så er det oplagt også at have en udendørs bruser. Det er dog ikke kun der kan være rart at have en, for jeg synes ikke der er noget bedre, end at tage et udendørs bad som en dejlig lun sommeraften, når man kommer hjem fra arbejde – Det er super fedt.

Hvis du godt kunne tænke dig at have en udendørs bruser hjemme i have, så findes der mange forskellige muligheder du kan vælge mellem. Som så mange andre ting, så findes der forskellige designs, og du kan vælge mellem et moderne design, hvor af nogle af dem, faktisk har indbygget solvarme, så du på den måde få opvarmet vandet helt gratis. Det kan være rigtig smart, men de omgivelser som den skal stå i, skal ligesom passe sammen med den udendørs bruser du vælger at købe. Du kan også få et gammeldags design, hvor den er fremstillet i kobber, hvilket jeg synes er hel vild fedt. Jeg synes dog også generelt, at kobber er et fedt materiale, der kun bliver kønnere med tiden, når det bliver patineret.


Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt havde samme tanke som nogle af jer her – Hvad skal jeg dog med en udendørs bruser. Ja jeg havde det selv sådan, men så fik min naboen sådan i. Jeg snakkede med ham helt tilfældigt en dag, og vi kom ind på den, og han kunne godt høre, at jeg havde en eller anden form for interesse i den. Han tilbud mig straks, at jeg gerne måtte låne den, hvis jeg havde lyst til at prøve hvordan det er, at bade udenfor. Jeg sagde naturligvis straks ja tak, men at jeg lige ville vente til en lun sommeraften. Heldigvis så gik der ikke så læne inden den kom, og jeg besluttede mig en dag til, at nu skulle det være. Jeg gik spændt og tænkte på det i løbet af dagen, og så jeg kom hjem fra arbejde, så gik jeg over til naboen, for at spørge om jeg måtte hoppe ind under den udendørs bruser han havde. Han sagde straks – Ja da, bare slå dig løs. jeg havde en hel vild god oplevelse, og da jeg kom hjem til mig selv, der snakkede jeg med mine kon omkring min oplevelse.

Min kone hun kunne også godt tænke sig at prøve, så derfor gik hun også over til naboen, og da hun kom hjem, der kunne jeg også mærke på hende, at det havde været en god oplevelse for hende. Vi talte om det allerede samme aften, og vi blev enige om, at vi også gerne ville have en udendørs bruser, så vi kunne bruge den når vi havde lyst til det. Vi gik lidt på udkig efter de mange muligheder der er på markedet, og vi valgte den i kobber, for som jeg sagde tidligere, så synes jeg det materiale er helt vild fedt. Vi fik i løbet af et par uger installeret de udendørs bruser, så nu går vi bare og venter på, at det bliver lidt varmt i vejret igen, for så skal vi da i gang med at bruge den noget mere.