Du får et herligt lys indfald, hvis du får runde vinduer. Der er heller ingen tvivl for mig om, at man få et meget mere spændende hus, når man få dem installeret.

Tidligere der var det meget mere almindeligt, at huse havde runde vinduer, men i dag hvor alt for meget bliver produceret efter standard, der er der mange der ikke vil ofre, hvis de koster. Det er synd, for de pynter rigtig meget på huse, og det gør huset helt specielt. Derfor så skulle du overveje, om det ikke var noget du burde have i dit hus. Du er typisk nød til at bestille dem i de mål du vil have, og det tilrådes at bestille i god tid, for der kan godt være lang leveringstid på dem.


Hvis du ikke har mod på selv at monterer dem, så kan det være en rigtig god idé at få en fagmand til det. Det er meget vigtigt, at du får monteret em rigtigt, for der skal ikke særlig meget til, inden de bliver utæte, så ved du med dig selv, at du måske ikke har evner til at sætte de runde vinduer i, så lej en der ved hvad han laver.

Inden du går ud og bestiller dine runde vinduer, så kan det være en super god ide, at finde nogle af de firmaer der har speciale i genbrugs materialer. Nu er der måske mange der sidder og tænker, at de ikke har lyst til at købe sådan noget til deres hus. Sandheden er dog den, at du kan finde mange næsten nye vinduer rundt omkring, der af en eller anden grund er kasseret. Prøv derfor at gå lidt på jagt, hos de firmaer på nettet, der kunne tænkes at have brugte runde vinduer. En anden mulighed er, at du tager ud og besøger nogle af dem, for at se hvad de har til at stå. Du skal tage dine mål med, og hvis du er lidt fleksibel med hensyn til større, så er sandsynligheden naturligvis større.

Når du er på jagt efter brugte runde vinduer, så er det en god idé at være lidt opmærksom på hvilket form for glas der sidder i. Hvis de er mange gamle, så skal du være opmærksom på, om det er termoglas der sidder i den, for er det ikke det, så kan det være nødvendigt at skifte glasset. Ellers skal du som altid være opmærksom på, hvilken stand de er i. Du kan være så heldig at finde nogle med patina. Du skal dog altid huske på, at der er forskel på dårlig stand og så patina.

God jagt efter dine brugte runde vinduer, og hvis du har mere lyst til at skifte til nye, så forvente at de koster lidt mere, men det er også det værd, for de kan give et ret flot lys ind i dit hus.