jeg har netop været på ferie i Spanien. På ferien blev der rigtig slappet så, og derfor føler man at man rigtig er blevet genopladet og klar til at starte på arbejde igen. vi har prøvet mange forskellige former for ferie, men der er en form vi bliver ved med at vende tilbage til.

jeg har prøvet at være på bådferie, men det var ikke rigtig en ferie form der tiltaler os. jeg vender som regel tilbage til, at den form for ferie der tiltaler os mest, det er bilferie. Der er ikke fordi vi altid har lyst til det samme, men det er jo også det der er så godt ved bil ferie at man kan tage mere med stille, fordi ferien kan foregå i det tempo der passer mig bedst.

Inden jeg tager på ferie, så sidder vi os ned for at regne lidt på, hvad denne ferie kommer til at koster. jeg undersøger derfor altid prisen på en lejebil, for der er typisk rigtig mange penge at spare. Det lyder måske mærkelig synes nogle. Det er tit gør det billigere at benytte biludlejning er, at det koster mange penge i værditab på en dansk bil, at køre så mange km. Hvis man regner på det, så er det meget billigere at benytte biludlejning end det værditab vi får på egen dansk bil.

Gode forslag til kør selv ferie

Der er mange meninger til, hvor det er bedst at tage hen på bilferien, men hvad der betyder allemest er, at du er klar på at sige, at ferien begynder når du har startet bilen, og derfor er det vigitg at man nyder turen ned igennem Tyskland. Der er mange interessante steder i Tyskland, og hvis i tager og nyder turen, så oplever i meget mere på jeres ferie, og det kan man jo ikke klager over. Mit råd er at i forlader motorvejen, og finder et hyggeligt sted at sove. Dels er turen ikke så lang som hvis du havde kørt turen på en gang, og det er mere afslappende at være på ferie

Når de fleste planlægger en kør selv ferie så er målet næsten altid et sted i Sydeuropa. Når man spørger en dansker hvor de bedst kan lide at holde ferie, så er svaret næsten altid i varmen, og ingen tvivl om, at varmen i sydeuropa kan være rigtig dejlig.

vi vil derfor gerne ønske jer en rigtig god ferie, og husk at undersøg muligheden for at benytte billeje, og se hvor mange penge, i kan spare.