Stjernerne bruger det – Gør du ikke ?

Moroccanoil er navnet til et af de bedste mærker indenfor hårprodukter. Langt de fleste store stjerne over i Hollywood anvender Moroccanoil for at få håret til at se meget mere livlig ud. Navnet er dog endnu ikke særlig ubredt hjemme i Danmark, og man kan derfor med god grund sige, at Moroccanoil er et helt enestående hårprodukter Fra Hollywood. Hårprodukterne har da også taget Danmark med storm, og i dag er det uden tvivl det hurtigst voksende mærker indenfor hårprodukter.

Moroccanoil er et meget atypisk mærke indenfor hårpleje, for det er et selvstændigt mærke der ikke er ejet af nogle af de store varehuse. Det er den fordel, at de kan fremstille lige præcis de produkter som de finder interessante. De behøver derfor ikke tænke på de andre plejeprodukter fra fremstilles den den samme koncern.

Hvad gør moroccanoil så speciel ?

Der der gør mærket helt speciel, og ikke mindst rigtig effektiv er Argan olie. Argan olie er en af de mest sjældne olier på vores planet. Argan udvindes fra et træ af samme navn, og det er vanskeligt og ikke mindst kostbart at udvinde olien. Når man umiddelbart hører dette, så får det produktet til at lyde dyrt, men det er det heldigvis ikke. Heldigvis så skal der ikke ret store mængder af Argan til, for at få et meget effektivt produkter. Argan træet kan dateres tilbage til for cirka 2 millioner siden, og træet kan overleve i cirka 200 år. Træet vokser i Marokko. Desværre så har brugen af træet til udvidelse af olie været rigtig hårdt ved træer, og de har derfor været tæt på at uddø, som følge af rovdrift af træet. Dette blev dog heldigvis forhindret, og i dag er træet beskyttet af UNESCO, og det har betydet at udnyttelsen er kommet under kontrol, og man igen har en bæredygtig bestand.


Hvad er Argan olie ?

Argan olie er en olie der er udvundet af nødder fra Argan træet, og man skulle derfor tro, at det er en traditionel nøde olie, men det er en meget forkert tanke. Der helt særlige ved Argan olien der anvendes til Maroccanoil er, at den indeholde meget store mængder E-vitamin, og faktisk i mængder der svare til det dobbelte af hvad oliven olie indeholder. Moroccanoil kan dermed beskytte din hud langt bedre end andre olier, og trænger langt bedre ind i dun hud.

Hvilke produkter findes der fra Moroccanoil ?

Der fremstilles en langt række af forskellige produkter fra Moroccanoil, men fælles for dem alle er brugen af Argan olie. Du finder hudplejeprodukter og hårplejeprodukter. Generelt så er det dog sådan, at hvis man først har prøvet Moroccanoil en gang, så går du aldrig tilbage til andre produkter. Så næste gang du vil forkæle dig selv med nogle lækre hudpleje- eller hårprodukter så prøv Moroccanoil, det eneste du så fortyder er, at du aldrig har brugt dem før.