Så er der endelig kommet en indbydelse til fest, og jeg synes det er dejligt, men men men værtsparret har bestemt at vi skal komme udklædt og det var jo ikke lige meningen. Jeg har fået en indbydelse hvor der står at jeg skal dukke op i klokkeblomst kostume og min kære mand skal være Peter Pan, kan man næsten være mere uheldig. Endelig skal vi til fest og så skal vi klædes ud, for at være helt ærgerlig, så gider jeg det simpelthen ikke. Vi er alle i 40′erne og jeg bryder mig ikke om, at folk skal bestemme, hvad jeg skal komme i til deres fest. Klokkeblomst kostume er måske også lige ud over min grænse. Jeg har immervæk født to børn, så formerne er ikke som den gang hvor jeg måske ville have synes, det var sjovt at skulle klædes ud og danse natten løse i mit klokkeblomst kostume sammen med min Peter Pan-mand.


Synes også bare det er synd hvis vi skulle melde fra til festen, fordi vi ikke rigtig har lyst til at komme udklædt. Jeg/vi vil jo hellere ikke være sippet og det kan jo hurtigt forstås på den måde. Men helt ærlig et klokkeblomst kostume. Jeg ved ikke en gang hvor jeg skal finde sådanne et. Godt nok kan jeg finde ud af at sy, men det magter jeg næste ikke, skal jo helt sikkert også i gang med at sy min mands kostume. Han er nu hellere ikke så begejstret for, at skal have et par grønne strømpebukser på, som sidder godt til.

Det kunne være skønt at høre fra andre, om de har prøvet at lave et klokkeblomst kostume eller evt. har nogle forslag til, hvad jeg gøre. Jeg synes ellers normalt jeg er fantasifuld nok, men lige nu, må jeg indrømme, så står hjernen bare helt stille. Jeg synes altså ikke, at en voksen kvinde kan komme i et klokkeblomst kostume, gerne mine børn men ikke mig. Det er sjovt, som nogle synes det er en super ide at vi skal klæde ud, jeg ville allerhelst bare ud og købe en ny flot kjole og et par højhælet sko til festen.

Ok ved godt jeg skal give det en chance, men har godt nok svært ved det. Jeg tror jeg må i gang med at søge efter mit klokkeblomst kostume på nettet. Mener også at når det nu skal være, så skal det også være, så er jeg nødt til at gå 100 % op i det. Jeg gider hellere ikke bare komme i noget halvfærdigt og usmart. Så min mand og jeg må give den hele armen som Peter Pan og i klokkeblomst kostume. Hvem ved måske er vores kostumer ikke så slemme som de andre, det er selvfølgelig lidt spændende og se, hvad andre har fundet ud af. Der er jo nogle mennesker de er bare fulde at gode ide, men der står jeg godt nok af denne gang.

Jeg må lige tage mig selv i nakken og komme i gang, det skal jo nok lykkedes at finde et klokkeblomst kostume og jeg er ganske sikker på at festen bliver en succes.