Hvor er det bare fantastisk at en kernelæder skoletaske er kommet tilbage. Der er så gode og hyggelige tanker forbundet med en kernelæder skoletaske. Jeg kan især husk billeder fra den gang mine forældre var børn og de skulle starte i skole, så stod de nok så fine og stolte på første skoledag med deres nye kernelæder skoletaske, hvor er det dog skønt at den er kommet tilbage, jeg vil helt klart mene den er savnet.

Kan også tydeligt huske at flere af mine lærer have en kernelæder skoletaske, den gang synes jeg bestemt ikke det var noget speciel, men i dag er jeg helt pjattet med en kernelæder skoletaske. Nu er jeg så i den heldige situation, at jeg har uddannet mig til lærer, tro det eller lade være, det havde jeg aldrig forestillet mig, men det er altså situation og jeg skal da helt sikkert have en kernelæder skoletaske, nu er det helt legalt at gå rundt med tasken. Jeg kan da godt se i læreværelset at det ikke er en kernelæder skoletaske der hitter pt, men jeg er ganske sikker på at starter jeg først, så kommer der jo flere til.

Det er utroligt så rummelig en kernelæder skoletaske er, jeg kan have alle min papirer med mig og min Ipad er der også fint plads til. Jeg synes det er skønt at nogle af de ting som jeg har minder fra som barn er begyndt at komme igen, jeg bliver ski lidt sentimental når jeg ser en kernelæder skoletaske. Min ynglings lærer havde den, og gad vide hvordan hun har det i dag, det er jo trods alt ved at være snart 23 år siden jeg gik ud af folkeskolen. 23 år og så først nu kommer min kernelæder skoletaske retur. Gad vide om der findes flere farver, indtil videre har jeg kun fundet en skøn brunfarve, som lige passer mig.


Jeg er egentlig lidt spændt på om en kernelæder skoletaske bliver et hit blandt de unge mennesker, jeg forstår godt at en kernelæder skoletaske ikke bliver den store succes hos folkeskoleelever, og det er også langt bedre at de får tasken op på ryggen, men jeg kunne godt forestille mig at en kernelæder skoletaske kunne hitte hos gymnasieelever og især, som jeg selv, lærer. Det er jo lidt af en kultur historie som vender tilbage til en igen og jeg vil da ønske at min kernelæder skoletaske for lov til at bliver her i rigtig lang tid.
Tror næsten, at lige meget hvem man spørger så kan vi alle huske en person omkring os som har haft en kernelæder skoletaske, tilbage til den gang da jeg gik i skole, synes jeg det var “nørdet” at have en kernelæder skoletaske, men sikke en kvalitet og jeg vil æde min gamle hat på at en kernelæder skoletaske holdte meget bedre end min lyserøde Fjeldræv, jeg synes bestemt den var smart, men den holdte desværre ikke så lang tid.

Nu vil jeg som en fin afslutning bede alle om at gå ud og købe en kernelæder skoletaske, således vi kan gøre denne taske til en succes historie og jeg håber at min kernelæder skoletaske, får lov til at blive på skoletaske-markedet i rigtig lang tid, det er en skøn taske og har du ikke allerede en, så få endelig fat i en, jeg lover dig du bliver ikke skuffet.