Måske er de fleste allerede på vej hjem fra ferie, men der er alligevel et par stykker der er på vej af sted på ferie. Dette blogindlæg er specielt henvendt til jer, der holder ferie udenfor Danmarks grænser, for en rigtig god ide kan være at lade sit mobile bredbånd derhjemme.

Mobilt bredbånd er rigtig smart, specielt det at man let kan have det med sig, og på den måde altid være sikker på at kunne komme på internettet. Derfor er mange danskere også interesseret i at tage mobilt bredbånd med på ferie, så de kan komme på internettet.

Men det kan være en rigtig god ide, at overveje at lade sit stik med mobilt bredbånd blive derhjemme.

For når du bruger mobilt bredbånd i udlandet, bliver du logget på nogle andres mobile netværk, de fakturer så din almindelige udbyder, og det bliver oftest noget dyre end ens normale forbrug. Dette måtte en af mine venner sande, efter en rejse til Egypten.

Da han vendte hjem ventede der en større regning fra hans udbyder af mobilt bredbånd, da han havde anvendt mobilt bredbånd i udlandet. Dette var ikke noget der faldt i særlig god jord. Derfor lad nu det mobile bredbånd blive derhjemme når du tager af sted på ferie.