Der er rigtig mange mænd der oplever det, så med alderen så får de hår mange flere steder end de havde da de var yngre. Det kunne fx. være op ryggen hvor mande med tiden oplever, at de begynder at få hård på rygge. Jeg har derfor valgt at skrive en lille artikel om, hvordan man fjerne hår på ryggen. Hvis du også begynder at opleve hår på rygge, så prøv en af følgende metoder:

Barbering:

Dette er en meget klassisk metode til at fjerne hår på rygge. Det er dog en metode som kan være svær selv at udføre, for det kan være svært at nå hele ryggen. Det er derfor en stor fordel, hvis du kan få hjælp til denne metode. Hvis du selv forsøger at fjerne hår på ryggen med denne metode, så kan der også de første mange gange være en risiko for, at du kommer til at skære dig. Så spørg din partner om hun ikke kunne tænke sig at deltage i projekter. Hvis du vælger barbering, så skal du være opmærksom på, at dette er den metode der holder kortest tid. Når man foretager en barbering, så skærer du de enkelte hår lige over huden, og de vil derfor straks begynde at vokse igen. Du skal derfor regne med, at i løbet af cirka 2 uger så er de vokset helt ud igen. Hvor hurtig det går, det er meget forskelligt fra person til person. Hvis dit skæg fx. vokser hurtig, så er der stor sandsynlighed for, at dine hår på ryggen også vil gøre dette.


Voksning af ryggen

Hvis du synes det kunne være en god idé at prøve at vokse ryggen, så kan du med fordel besøge en kosmetolog. Desværre så er der mange mænd der synes det er pinligt at få fjernet hår på ryggen på denne metode, men det er der slet ingen grund til. Du skal huske på, at en kosmetolog lever af problemer som dette, så der er ingen grund til at du skulle synes det er pinligt. Fordelen ved denne metode er, at det holder noget længere end ved barbering. Du skal med voksning af rygge regne med, at de vokser ud i løbet af 4-6 uger. Du skal være opmærksom på, at ved at fjerne hår på ryggen med denne metode, så kan det for nogen svie lidt i huden bagefter. Det opleves dog forskelligt fra person til person.

Cremer til at fjerne hår på ryggen

Der findes forskellige cremer der kan anvendes til dette formål. Du kaldes også for depilatorer. Fordelen ved at fjerne hår på ryggen med denne metode er, at de faktisk opløser hårsækken, og dermed forhindre de faktisk nye hår i at vokse ud med det samme. Det er en billig metode at behandler problemerne med, og så er den effektiv.

Hvad skal du vælge ?

Jeg kan ikke her given nogen facitliste på, hvilken metode du skal anvende. Det kan være en rigtig god idé at prøve de forskellige metoder til at fjerne hår på ryggen, og når du har prøvet de forskellige metoder, så kan du vælge hvilke metode du ønsker at gøre brug af fremover.