Så er hele familien hjemvendt fra en måneds ferie i USA og hvilke ferie det har været. Det har virkelig været en oplevelse. Vi havde godt nok taget vores børn ud af skolen i perioden, men det er gået fint og de har fået læst deres lektier. Det kræver selvfølgelig lidt af os, men så er det hellere ikke værre.
Vi var blandt andet en tur i Walt Disneyland og hold nu op, jeg har aldrig set noget lignende. Det var faktisk her jeg fik en fantastisk ide. Jeg fylder 40 år om et par måneder og det skal da fejres med den helt store fest. Jeg har netop besluttet, det skal være en udklædningsfest og teamet må være Walt Disney. Nu er spørgsmål så bare, om der findes Disney kostume til voksne. Det skal alle min gæster nemlig komme i.


Der er jo så mange skønne figurer, som jeg stort set havde glemt. Men jeg tror det kunne blive en super fødselsdag med dette tema. Disney kostume til voksne er dog ikke så udbredt herhjemme, så jeg skal til at have den helt store eftersøgning i gang. Min kone og jeg er blevet enige om, at vi skal være Anders And og Andersine, det i sig selv er jo lidt af en udfordring, især med fjerdragten. Vi vil gerne gøre det så gennemført som muligt. Eventuelt vi skal lade være at tage fjerdragten på, det kunne jo godt gå hen og blive en smule varmt. Festen skal holdes i et telt i haven her til august og på det tidspunkt, er der jo rimelig gode chancer for godt vejr.
Nu er meningen så, at jeg vil bestemme for folk hvad de skal klædes ud som. Jeg vil selvfølgelig søge på nettet efter Disney kostume til voksne, så det ikke er en helt umulig opgave jeg sætter mine gæster på. Jeg vil også gerne have, når jeg nu laver en emnefest, at mine gæster gør noget ved sig selv og udklædningen, og det er jo ikke meget ved det, hvis man ikke kan finde et kostume eller det er helt umuligt at sy.
Jeg må nok tilstå, at jeg selv synes det er en genial ide med en temafest, den skal virkelig have hele armen hvad angår opdækning og pyntning i teltet.
Det er egentlig sjovt nok, for vi holder da fastelavn her i Danmark, men Disney kostume til voksne har jeg ikke set endnu, er det virkelig fordi vi ikke vil betale hvad det koster, at leje/købe et kostume eller laver folk det bare selv? Det kunne da være fedt, hvis vi selv kunne lave det, men vi er i den heldige situation, at ingen af os kan sy, så vi må købe, det samme gælder vores børn, hver år må vi ud og investere i penge på fastelavnstøj.
Nu bliver det spændende og se hvad mine gæster siger til min indbydelse når den dumper ind af døren om en måneds tid, men håber da de fleste bliver lige så begejstret som jeg, det skal nok bliver en fest vi aldrig glemmer.