Hvor ville jeg da ønske, at der oftere var børnetøj på udsalg, nu hvor jeg har tre børn. Det er desværre for sjældent, synes jeg, at jeg finder børnetøj på udsalg. Jeg har været heldig i min by at der er en forretning der holder udsalg og der er mellem 40 – 70 % i rabat, og det er jo fedt, men det triste er samtidig, at forretning holder ophørsudsalg. Jeg ved godt jeg får nogle varer billigt men efterhånden er der ikke flere børnetøjforretninger her i min by. Det er den 3. forretning der lukker, så nu er det da helt slut med børnetøj på udsalg.

Jeg kan ikke forstå at børnetøj på udsalg er så sjældent som det er, jeg kunne virkelig godt bruge outlet på børnetøj, men det er desværre ikke noget jeg har set så meget af. Jeg har lagt mærke til at flere af min venner og bekendte køber børnetøj, forholdsvis dyrt, for at sælge det videre, når det er brugt et par gange. Det er da også en meget god ide, men det giver jo desværre ikke rigtig os andre børnetøj på udsalg og det er det samme tøj som hele tiden “kører rundt” i ring, indtil det er helt slidt ned.
Her i min by er der som sagt ikke så mange forretninger med børnetøj, og jeg forstår det egentlig ikke, her er masser af børn, men ingen steder hvor vi kan købe tøj. Jeg har da været heldig et par gange og få noget lækkert børnetøj på udsalg, på nettet, men jeg er nu mest til at komme ud i forretningen og tale med ekspedienten og prøve tøj. Jeg synes det er super ærgerligt, at jeg får købt noget tøj som ikke passer, og så skal jeg til at sende det retur.


Jeg har hørt, at der forefindes gode forretninger i Tyskland med børnetøj på udsalg. Jeg har desværre ikke selv haft muligheden for at undersøge sagen, men det kan da godt være det snart desværre bliver nødvendigt, at køre over grænsen efter nogle tilbud.

Jeg kan ikke forstå at der ikke er flere der prøver med børnetøj på udsalg, med nogle virkelig slagtilbud, der må da være en masse familier der har behov for dette. Jeg forstår hellere ikke, at det skal være så dyrt for så lidt, en trøje kommer da hurtigt op i kr. 300-400, og det værste er næsten, at mine børn ved udmærket hvilke slags tøj, de ønsker at gå i. Jeg må nok sige, at unge mennesker bliver noget mere præget i dag af reklamerne, end da jeg selv var barn, eller også havde vi bare ikke pengene den gang, som vi har på samme måde nu.
Var det muligt at finde børnetøj på udsalg, så tror jeg også mine børnepenge ville slå bedre til end de gør på nuværende tidspunkt. Jeg ved godt, at det er dyrt at have børn men det er sørme også skønt, jeg må ikke klage den derimod være ovenud lykkelig, for at jeg har mine tre unger der løber glade og tilfreds rundt ude på græsplænen i deres nye skrud – bare de dog ikke får græs på!