Du har med sikkerhed hørt om, hvor sundt det er for børn at de sover udenfor i den frisk luft. Når du stille dine børn ud i barnevognen, så kan det dog være en rigtig god idé hvis du anskaffer dig en billig babyalarm. Grunden til det er, at du måske ikke opholder dig selv lige i nærheden, og derfor kan du typisk ikke høre hvis dine børn vågner op. Du kan heller ikke høre hvis der sker noget, så derfor skal du have en billig babyalarm lige i nærheden.


Man kan få rigtig mange forskellige modeller, og man begynder at komme mange flere funktioner ind i dem. Det er fx. i dag ikke ualmindeligt, at der både er indbygget termometer og en funktion der fortæller om det regner. De mange funktioner man kommer i dem, det er typisk noget der tiltaler mænd, der godt kan lide elektronik. Jeg vil dog anbefale at man lige tænker sig lidt om, inden man gør ud og køber andet end en billig babyalarm. Prisen stiger typisk jo flere ting man skal have indbygget, og det er jo fair nok. I bund og grund skal de kun leve op til en funktion i min verden, nemlig den, at man kan hører når barnet vågner. Hvis du skal vide vejret, så kan du jo bare nøjes med at kigge ud af vinduet, for det skulle være mærkeligt, hvis ikke vejret der hvor barnet står, er helt det samme som når du kigger ud af vinduet -Så langt række en billig babyalarm altså heller ikke :-)

Noget du dog skal være opmærksom på er, hvor mange forstyrrelser der kan gå ind og forstyrre en billig babyalarm. jeg tror langt de fleste forældre kender det med, at der går andre ting ind og generer modtagelsen, så derfor skal du være meget opmærksom på dette når du køber. Jeg vil anbefale dig at bruge lidt penge på det, frem for en masse funktioner, som man aldrig nogensinde får brugt alligevel.

Dengang vi i vores lille familie skulle ud og have en billig babyalarm, der satte vi os ned inden vi tog af sted, for ligesom at få skrevet ned, hvilke funktioner vi gerne ville have. Det var dog sådan, at uanset hvor længe vi tænkte over det, så kulle vi faktisk ikke komme i tanke om andre ting, end at den bare skulle kunne modtage lyden af vores barn. modtagelsen skulle være god, om det regner, sner eller er godt være – Det skal bare virke.

Vi søgte derfor på nettet efter billig babyalarm, og der kan faktisk mange forskellige modeller op. Vi valgte derfor at gå efter sende og modtage funktionerne. Priserne er meget forskellige, og gik fra nogle få hunderede kroner, og op til flere tusinder kroner. Eftersom vi ikke skulle bruge en masse smarte funktioner, så valgte vi bare at gå efter en god billig babyalarm, der havde fået gode anmeldelser.