Jeg vil nu kommer med et lille god råd til alle dem der tager til udlandet på ferie. Rådet er til alle dem der hver år tager deres egen bil, pakker op med kufferter og familie hvert råd. Jeg synes det er en rigtig god måde at holde ferie på. Man skal dog huske på, at når man sætter sig ind i bilen i Danmark, så starter ferien. Man kan ikke undgå, at man kommer til at holde i kø et eller andet sted undervejs. Det skal man dog som familie tage stille og roligt, for man kan ikke gøre noget ved det – Husk derfor på, at i har ferie, og om i kommer frem en time fra eller til, det betyder i virkeligheden ikke så meget.


Der hvor jeg synes folk skulle tænke sig lidt om, det er hvilken bil de kører i på vejen syd på. Der er nogen der har opdaget det, men der er også nogen der ikke har opdaget det. Det jeg snakker om, det er hvor mange penge man kan spare på, at pakke den danske bil, men kun køre til Flensborg. Her der skifter man til en tysk bil, man lejer hos et af de mange firmaer der tilbyder billeje Flensborg. Biler er ikke så dyre i Tyskland, så det gør faktisk, at du heller ikke skal give særlig meget for at leje en bil derned.

Der er flere firmaer, man kan vælge at leje ved, så jeg har lavet en lille oversigt her, sådan at du kan prøve at søge hos dem, for så kan du sammenligne med, hvor meget du kan spare, set i forhold til hvad du mister ved at køre i din egen bil. Prøv følgende selskaber

Find1lejebil.dk – En god hjemmeside der sammenligner priser på alle de udlejningsselskaber, hvor du kan leje en bil. Du kan i mange tilfælde faktisk spare mange penge ved at leje her, frem for leje hos de enkelte selskaber. Dette er den første side du bør kigge på.

Avis – Et af de største selskaber i Verden. Næsten lige meget hvor i verden du skal bruge en bil, er finder du også et Avis kontor. Når du bruger dette selskab, så kører alt som det skal, og du er sikker på at få en ordentlig behandling.

Sixt.de – Det største udlejningsselskab i Tyskland. Der har gennem mange år opereret i Tyskland, men du finder dem i hele Verden efterhånden.

Valg af bil

Der er som sagt mange der har fundet ud af, at der er penge at spare, og derfor ser man også rigtig mange danske biler nede hos ovenstående selskaber.  Hvilken bil du skal vælge, der er naturligvis lidt forskel på hvad folk går efter. Der er nogen der udelukkende kigget på, at de virkelig skal spare mange penge. Der er igen andre, der gerne vil spare, men de vil også på samme tid havde noget komfort.

Mit råd til dig er, at kigge efter efter hvor meget du skal bruge bilen. Der er ingen tvivl ved mig om, at hvis det var mig der skulle køre hele vejen til fx. Spanien, så ville jeg på ingen måde vælge den mindste bil du kan finde. Hvis du vælger en mere lækker bil, så kommer du frem til dit rejsemål meget mere behagelig. Det er også typisk sådan, at rent brændstof økonomisk, der kan der være penge at spare ved at få en bil med en lidt større motor. Det bedste af det hele er, at selvom du lejer en mere behagelig bil end dem du har hjemme, så spare du faktisk stadigvæk mange penge – Hvis jeg skulle komme med et råd til dig, så ville det derfor være, at du skal leje en rigtig lækker bil, men så på samme tid spare penge set i forhold til, hvis du havde kørt i din egen bil.