Der er en ting der undre mig – Hvorfor er det ikke flere virksomheder der ser de store muligheder der er for profilering ved at anvende arbejdstøj med logo ?

Når man kører rundt i bybilledet, så ser man meget ofte nogle forskellige håndværkere der laver forskellige ting. Jeg undre mig over hver gang jeg møder en håndværker der har noget vildt gammel og beskidt arbejdstøj på. Nu sidder der måske nogle håndværkere og tænker, at de jo ikke kan have rent tøj på hele tiden, når de også skal lave noget.

Der tror der er mange virksomheder der burde ændre ændre deres holdning til, hvordan deres ansatte skal være klædt. Jeg synes det giver et dårligt signal at se en håndværker i noget meget gammelt og beskidt tøj. Derfor vil jeg gerne opfordre alle håndværksmestre til at skaffe noget mere arbejdstøj med logo. Du skal sørge for at købe en del forskellige, for det er vigtigt at dine ansatte har en del forskelligt at vælge imellem, for på den måde kan de altid fremstå pæne i tøjet. Jeg har den opfattelse, at det kan give nye kunder at dine medarbejdere fremstår godt.


jeg snakker med mage forskellige arbejdsgivere der er bange for, at arbejdstøj med logo er dyrt at fremstille. lad mig da også slå det fast med det samme, at der naturligvis er lidt dyrere end arbejdstøj uden, men hvis man bestiller til alle medarbejdere med det sammen, så behøver det ikke at være særligt dyrt at fremstille arbejdstøj med logo. Hvis du tænker på det sådan, at du sikkert køber lidt forskellige annoncer i telefonbøger, sportsforeninger etc. Min helt klare holdning er, at du vil få langt mere ud af, at købe noget arbejdstøj med logo til din medarbejdere.

Jeg snakkede med en ekspert til en marketing seminar jeg var på her for ikke så længe siden. Jeg luftede min holdning til arbejdstøj, og arbejdstøj med logo. Vi snakkede lidt omkring det, og det sjove var faktisk at vi var næste enige om at det er den bedste investering en virksomhed kan foretage sig inden for reklame området. Han fortalte mig, at der er mange medarbejdere der gerne vil have noget fedt arbejdstøj med logo, og at de i mange tilfælde betragter  det som et personalegode at få noget arbejdstøj med logo.

Husk på, når du køber arbejdstøj med logo til dine ansatte, så har du faktisk fuld fradrag i din virksomhed når du køber arbejdstøj med logo til dine ansatte. Så derfor er mit råd til dig, at du skal udnytte de muligheder der er, og give dine ansatte noget flot nyt arbejdstøj med logo – Du vil sikkert opleve at folk begynder at lægge mærke til dine ansatte, så du vil nok også få nye kunder ind i din butik – Hvem siger lige nej til det ?